En olekaan taas pitkilleen kirjoitellut tänne, kun en ole hevostemme luona paljon ollut. Nyt sunnuntaina olisi tarkoitus pitää heppapäivä, jonne on ainakin 1 jo ilmoittautunut. Katsotaan nyt, ketä sitten tulee. 

Heppapäivä alkaa saapumisella tallille klo 10 mennessä. Kun kaikki ovat saapuneet, jaetaan "hoitohevoset", hoidetaan niitä, ja jos aikaa jää niin pidetään esim. Hevostietokilpailu. Kun sitten on touhuttu tarpeeksi, on lounaan aika klo 12. Lounaan jälkeen aletaan valmistautua tulevalle ratsastustunnille, joka alkaa klo 13.00. Loppumisajankohdaksi on laitettu klo 14.00, mutta saa nähdä, kauanko jaksamme hyppiä. Tunnin jälkeen suuntaamme välipalalle. Välipalan jälkeen menemme todennäköisesti uittamaan hevosia, ja saatamme itsekkin järvessä pulahtaa :) Kun palaamme tallille, alkaa toinen ratsastustunti, joka alkaa noin klo 15.30. Tuolloin olisi tarkoitus mennä koulua. Tunnin jälkeen pidetään vähän taukoa, sen jälkeen leikkimieliset estekilpailut, jonka jälkeen sitten päivä päättyy. 

Tuntilistat olen jo tehnyt, mutta en viitsi näin etukäteen paljastaa :) Jaoin hevoset kuitenkin niin, että jokainen saisi mahdollisimman monella hepalla ratsastaa, ja että joka hepalle tulisi suunnilleen yhtä paljon tunteja.

Toivottavasti tulisi mukava päivä, eikä sataisi vettä. Sateessa ei ole kiva heppoja uittaa!!